fbpx

Jelenjen meg a céged az oldalunkon!

Ha fontos számodra a kiegyensúlyozott és hosszútávú fejlődés – márpedig kinek ne lenne az? – akkor a keresőmarketingre a legjobb válasz egyértelműen a hasznosságra és értékességre koncentráló, PR-cikk alapú content, illetve tartalom marketing. Oké, de ez mit is jelent pontosan?

Az online térben prezentált PR-cikkek célja, hogy népszerűsítsenek egy márkát, brandet, szolgáltatást, terméket az olvasók körében, akik nyilvánvalóan potenciális vásárlók is egyben. Ezen felül egy jól elhelyezett linkkel közvetlenül át is irányíthatják az érdeklődőket a hivatkozott weboldalra, így a magas látogatottságú hírportálok a legideálisabbak a jól megszerkesztett PR-írások közreadására, ám ezek általánosságban olyan horribilis tarifákkal kalkulálnak, amiket nem mindenki engedhet meg magának. 

Vajon mi a teendőd, amennyiben te is az utóbbiak táborát erősíted, vagyis nem szeretnél vagyonokat kifizetni, de mégis egy jól átgondolt és effektív keresőoptimalizálással spékelt tartalommarketingre vágysz?

Alkoss jó egyedi tartalmakat, majd helyezd el nálunk!

Jegyezd meg: ha minőségi cikket írsz, nagy esély van rá, hogy a felhasználók linkelni fognak rá, hisz az eredeti és edukáló mondanivalók mindenki számára hasznosak. Már nem csupán a keresőrobotoknak kell megfelelni, elengedhetetlen, hogy az olvasók érdeklődését is felkeltsd, mondjuk épp egy aktuális problémájuk megoldására alapozó cikkel.
Cég regisztrálása

Hogyan jelenhetsz meg?

A cikk beküldése gombra kattintva egy linképítő felülettel releváns backlinket szerezhetsz az oldaladra, méghozzá ingyen! Kell ennél több? Mert van. 

Nem elég, hogy díjmentesen linkkel ellátott PR-cikkeket publikálhatsz egy olyan gyűjtőoldalra, amely maximálisan törekszik rá, hogy szemantikailag optimális írásokat nyújtson az olvasók számára, ezen kívül még a segítségedre is lesz, hogy egy beküldő platform támogatásával gond nélkül megvalósíthasd a feltöltést. 

Így valóban tudni fogod, mik azok a kritériumok, amiknek meg kell felelned ahhoz, hogy valóban elsőrangú PR cikkeket alkoss, ezzel egy erős, releváns oldalról származó, organikus backlinket toborozz az oldaladhoz!
Cég regisztrálása

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Ha saját weboldallal rendelkezel és hallottál már a SEO-ról, akkor biztosan hallottál már a linképítésről.

De pontosan mit is jelent? 
Röviden: olyan tevékenységre utal, aminek a lényege az, hogy más weboldalak a te honlapodra mutató linkeket jelenítsenek meg. Szóval: ezeket a linkeket gyűjtöd be több oldalról.

Mire alkalmas?
A linképítésnek köszönhetően a keresőmotorok könnyebben találnak a honlapodra, amely egy-egy kulcsszóra jobb helyezést is adhat.

A PR cikkek feltöltése a rendszerünkbe jelenleg ingyenes, későbbiekben pedig elképzelhető, hogy ezért a szolgáltatásért fizetni kell.

Munkatársaink a beküldött tartalmakat folyamatosan ellenőrzik és fogadják el. Általában 2 munkanapon belül kikerülnek a beküldött cikkek.

Egyelőre nem limitáljuk a beküldött tartalmak mennyiségét. Viszont azt ajánljuk, hogy a minőség és a terjedelem legyen szem előtt, nem feltétlen vezet jó eredményre a tartalmilag és formailag helytelenül felépített PR cikk.

További kérdéseid vannak?

Vedd fel velünk a kapcsolatot
magnifiercrosschevron-up