fbpx

Bőrdíszműves Jászfényszarun

Ez a műhely az én játszóterem. Csollák Zsolt vagyok. Itt készítem a tervezéstől az utolsó öltésig hagyományos technológiával kézzel szabva, kéttűs kézi varrással a modern kor elvárásainak is megfelelő CSOLLAK LEATHER termékeket.

Kétgyermekes édesapaként rendkívül fontos számomra a fenntarthatóság. Kizárólag a legtartósabb növényi cserzett teljes értékű bőrrel dolgozom, amely a létező legkiválóbb minőségű marhabőr a piacon.

A növényi cserzés egy több ezer éves, 100%-ban környezetbarát eljárás, amelyet nem vegyszerekkel, hanem növényi kivonatokkal végeznek.

A sokszor akár hónapokig tartó cserzés eredménye pedig egy olyan nagyszerű alapanyag, amely az évek haladtával egyre patinásabb és szebb lesz.​ CSOLLAK LEATHER termékeid, ha időnként ápolod őket, akár egy ÉLETEN ÁT veled lehetnek.

Gondoltam a nőkre, a férfiakra, a gyerekekre, a családokra és az otthonokra is.

A növényi cserzett teljes értékű marhabőrből készült termékek alkotása számomra egy holisztikus művészet. A feleségem rengeteg ihletet ad a kreatív ötleteimhez, gyermekeim pedig büszkék a munkáimra. Felemelő érzés számomra, hogy képes vagyok egy darab bőrből tartós, természetes használati tárgyakat előállítani.

Webáruház adatai

Csollák Zsolt EV.
Adószám: 71684486-1-36
CSOLLAK Leather
E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: +36703175459
Több ügyfelet szeretnél?Van megoldás!
Jelenítsd meg cégedet az oldalunkon. Most ingyenesen!
Tovább
magnifiercrosschevron-up